Cali Dreamin »

Masthead header

Om Madeleine

Madeleine heter jag, född-84. Uppväxt i Stockholm. Är äldst av 4 barn. Är utbildad grafiker och makeup artist. Jag älskar att laga mat och att baka, ge mig en brownie så är jag glad.

Min stora passion är fotografering och jag tar bilder på familjer, barn och par. Jag driver  Madeleine JL Photography sedan 2013 och fotar i båda USA och Sverige ( för att boka en 2015 session i Stockholm kontakta mig på madeleineJLphoto@gmail.com )

Jag träffade Josh under en semester i Grekland 2005. Jag flyttade till Californien hösten samma år för att vara med honom. Vi gifte oss i en drive thru i Las Vegas 2006. Josh har eget företag inom IT.

Vi bor i Orange County, som ligger i södra Californien. USA. Abigail är född 2008, Mackenzie 2010, Braylon 2013 och Callen 2015. Runt April-Maj 2015 väntar vi en lillebor. Vi har en liten maltipoo som heter Dexter (efter TV showen). Har skrivit bloggen Maddes Cali Dreamin sedan 2007, tack till alla som hängt med oss så länge och välkomna till alla nya besökare.

Hoppas ni tycker om att läsa om mitt liv och vår vardag. Det är inte ett SvenneBananliv, och det är precis så vi vill ha det.

WM9A5921SMALL

2

abbiesmile

3kidssittingsmall

2small

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*